Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

FIVOSZ karácsonyi buli az MVM Partner Zrt. támogatásával, 12.08.

FIVOSZ karácsonyi buli és születésnap az MVM Partner Zrt. támogatásával Rendhagyó karácsonyi kapcsolatépítéssel és bulival szeretnénk megünnepelni az idei évet. Koccintsunk az elmúlt évre, tervezzük a jövőt és ünnepeljük meg a FIVOSZ szülinapját együtt.

Időpont: 2017. december 8. (péntek)

Helyszín: Bárkert Bistro Ybl Miklós tér 2-6., Budapest, 1013

20:00 -
Köszöntő
Kötetlen beszélgetés és christmas party 

Afterparty 21:00-tól: L.A. NIGHT

Főszponzor:Dress Code: Elegant – dress2impress

Facebook esemény
Jelentkezéshez ide kattints!

Bővebben...

Újabb magyar fejlesztő cég részesült nemzetközi elismerésben

A Webtown részesült Austinban az idei Liferay Community Excellence globális elismerésben. A nagyvállalati portálokat gyártó amerikai vállalat a kiemelkedő, Liferay-es Közösség fejlődéséért végzett munkát értékeli ezzel a díjjal: olyan partnerek kapják, akik az átlagoson túlmutató, hosszú távú elkötelezettséget és szenvedélyt tanúsítva segítik ügyfeleiket, úttörő megoldásokat nyújtva a digitális átalakulás kihívásaira.

Bővebben...

Agrárszektor Konferencia 2017

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a kétnapos agrárkonferenciát, amely az egyik legfontosabb hazai agrár-networking eseménnyé nőtte ki magát az elmúlt fél évtized során. A kapcsolatépítés mellett az elsőrangú szakmai programé a főszerep, amely két napon át, plenáris és párhuzamos tematikus szekciók keretén belül biztosít platformot a magyar agrárium legfontosabb témáinak megvitatásra.

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05