Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Gasztro Bizottság

Amennyiben élelmiszer-vállalkozást üzemeltetsz, vagy most készülsz arra, hogy vendéglátás, élelmiszer-előállítás vagy forgalmazás legyen céged profilja, akkor a FIVOSZ GASZTRO BIZOTTSÁGA támogatást tud nyújtani neked. Célunk, hogy olyan szakembereket állítsunk a tagjaink közé, akik számára fontos a szakmai együttműködés és a magyarországi gasztro kultúra fejlesztése. Ha FIVOSZ tag vagy, akkor lehetőséged van szakértőinkkel ingyenes konzultációra, legyen szó üzletnyitási kérdésekről, vagy üzemeltetési tapasztalatokról. Használjuk egymás tudását és kapcsolatrendszerét, építsünk működő és színvonalas vállalkozásokat.

Elnöke: Rétfalvi-Kurucz Alexandra, konyhatechnológus, FIVOSZ tag.

A DESIGN STÚDIÓ Kft. ügyvezetője, konyhatechnológus, HACCP tanácsadó, a FIVOSZ Gasztro Bizottságának elnöke. Tervezőként több mint tíz éve foglalkozik az ebbe a körbe tartozó vállalkozások ügyeivel az üzletnyitási tanácsadástól a működési engedély megszerzéséig. A technológiai tervezésen túl az élelmiszerbiztonsággal és munkavédelemmel kapcsolatos kérdésekben is áll rendelkezésedre.

FIVOSZ tagként lehetőséged van félórás ingyenes konzultációra vele egyeztetett időpontban és helyszínen.

Alelnök: Oszlánczi Réka, étterem tulajdonos, gasztro-franchise rendszergazda , a 2014-es Jövő Reménysége Díj/Orszgos Fiatal Vállalkozói Különdíj tulajdonosa, FIVOSZ tag.

A CREPPY Franchise System Kft. ügyvezetője, és tulajdonosa vagyok, a Creppy, azaz palacsintára épülő gaszto-vállalkozási rendszer megalkotója. Gyerekkora óta a vendéglátásban él, mögötte többgenerációs, 30 éves vendéglátós tapasztalat áll, melyből 10 évet a palacsintás gasztrónómia megteremtése, elfogadtatása és finomra hangolása tett ki. Az itt gyűjtött tapasztalatok alapján management, marketing területeken tud segítséget nyújtani.

FIVOSZ tagként lehetőséged van félórás ingyenes konzultációra vele egyeztetett időpontban és helyszínen.

 A FIVOSZ Gasztro Bizottság jogi szakértője: dr. Csurgay András Zsolt, A Csurgay Ügyvédi Iroda alapítója és az iroda vezetője, FIVOSZ tag. 

A Csurgay Ügyvédi Iroda alapítója és az iroda vezetője. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végzett, majd egy ügyvédi irodába társult be és 2010 nyarán alapította meg a Csurgay Ügyvédi Irodát. Az iroda elsősorban társasági jogi, ingatlanjogi, általános polgári jogi és munkajogi szakterületen tevékenykedik. Az iroda ügyfelei között számos kis-, közép- és nagyobb vállalkozás található, amelyek jelentős része ingatlan beruházásokkal, kereskedelemmel foglalkozik vagy a vendéglátásban érdekelt. A Gasztro Bizottság keretein belül az iroda – szerteágazó tapasztalatai alapján – elsősorban a bérleti szerződések egyéb használati jogra irányuló konstrukciók, ingatlan adásvételi szerződések, vagy a beszerzésre irányuló adásvételi (korábbi, ismertebb nevén szállítási) szerződések terén tud segítséget nyújtani.

FIVOSZ tagként lehetőséged van félórás ingyenes gasztro témával kapcsolatos jogi konzultációra vele egy előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

Papp András - Manna ABC-lánc ügyvezetője, FIVOSZ tag

A Manna ABC-lánc ügyvezetője és tulajdonosa vagyok. 1999-ben nyitottam az első boltomat, melyből tapasztalatot merítve feltérképeztem a budapesti fiatalok vásárlási szokásait, igényeit és elsősorban rájuk koncentrálva hoztam létre sorban a többi boltot is. Jelenleg Budapesten 16 üzletünk működik, melyekről általánosságban elmondható, hogy mind Budán, mind Pesten rendkívül frekventált területeken találhatóak és a vásárlók szempontjából nagy népszerűségnek örvendenek. Tapasztalataimmal szívesen segítek a már kész ötlettel/tervvel rendelkező, vállalkozni vágyó fiataloknak, elmondom a véleményem, hogy szerintem hogyan lenne érdemes belevágni.

Oltványi Zsolt – A Mentes és PaleoNasi cukrászüzem társtulajdonos, marketing tanácsadó:
kitanulta a marketing alapjait más vállalkozásaiban saját online marketing ügynökségén keresztül és úgy döntött, hogy gasztroüzemet indít. Megtalált egy piaci rést, a paleo kekszek és sütemények piacát, melyben rövid időn belül az ország egyik meghatározó egészségtudatos cukrászüzemének társtulajdonosává vált.
email cím:

Kis Zoltán, a Vendéglátás Menedzsment Kft. ügyvezető-tulajdonosa, FIVOSZ tag

A vendéglátásban eltöltött 24 év alatt közel 50 vendéglátóhelyen és 6 országban gyarapította szakmai ismereteit séf-, üzletvezető-, illetve tulajdonosként. A vendéglátás majd’ minden szegmensében dolgozott már, a nagyüzemi konyháktól a kisebb és nagyobb éttermeken- és hoteleken át, egészen a 3 Michelin csillagos étteremig. Tapasztalt vendéglátóipari szakközgazdász, szakácsmester, vendéglátóipari gazdálkodás oktató, a sokszoros világbajnok norvég Bocuse d’Or válogatott hivatalos segítője, aki mindemellett jártas az iparágat érintő HR kérdésekben is.

A FIVOSZ tagjai bizalommal fordulhatnak hozzá a nyitó- és már működő vendéglátóegységek kapcsán fölmerülő beruházási-, kínálatfejlesztési-, folyamattervezési-, és gazdálkodási kérdésekben, illetve az üzletek szervezetfejlesztésének-, humánerőforrás-gazdálkodásának- és a dolgozók továbbképzésének biztosítása-, támogatása kapcsán.

Válj taggá és kérd Gasztro szakértőink segítségét gasztro bizniszed felfuttatásában!
Aktív tagjává szeretnél válni a FIVOSZ Gasztro Bizottságának? Csatlakozz!

Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05