Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Innovációs Bizottság

Cél

Célunk a fiatal, innovatív vállalkozók és az induló innovatív vállalkozások érték alapú közösségének megteremtése, érdekképviseletének ellátása annak érdekében, hogy a kreatív, innovatív fiatalok sikeresen vállalkozhassanak Magyarországon.

Tevékenységünk

Hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerünk, illetve rendezvényeink révén megpróbálunk segíteni a fiatal innovátoroknak vállalkozásaik indításában, a piacra jutásban, befektető keresésben és kapcsolatépítésben. A Nemzeti Innovációs Hivatallal megkötött stratégiai megállapodás, illetve a Budapest HUB nevű startup munkacsoportban lévő tagságunk pedig megfelelő lehetőséget biztosít tagjaink, azaz a fiatal innovátorok, a startupok érdekeinek megfelelő szintű képviseletére. Egy olyan közösség kialakításán is dolgozunk, mely megkönnyíti a kapcsolattartást az azonos értékeket valló, innováció iránt elkötelezett fiatalok között, és ezáltal teret nyit az egyéni fejlődésnek is.

Ránk számíthatsz

Amennyiben érdekel az innováció, vagy startup indításán töröd a fejed, akkor lépj be a FIVOSZ-ba, azon belül is csatlakozz az Innovációs Bizottsághoz, és légy tagja értékközösségünknek.

Elnöke


Balla Gergely

Titkára

Réti Zsófia

Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05