Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

IT Bizottság

Napjaink meghatározó része az a digitális világ, amely körül vesz minket, amelynek vívmányait személyes, mindennapi életünkben percről percre használunk. Gondoljunk csak a mobiltelefonunkra, tabletünkre vagy az okos óránkra, de akár a buszmegállóban megjelenő intelligens utastájékoztatókra is! Magánemberként igyekszünk a legtöbbet kihozni a digitális korszak nyújtotta lehetőségekből, vállalkozásunk esetében azonban mégsem használjuk ki azokat a lehetőségeket, amelyekkel hatékonnyá, olcsóbbá és gyorsabbá tudnánk tenni a működést!

A Bizottság célja

Célunk a digitális magyar gazdaság alapjainak megteremtése és fejlődésének támogatása a fiatal vállalkozók körében. Az IT által nyújtott lehetőségek adaptálása a fiatal vállalkozók mindennapjaiba mind magán, mind üzleti vonatkozásban, ezáltal a vállalkozások felkészítése és támogatása a modern gazdaság kihívásaira.

A Bizottság küldetése

Küldetésünk, hogy a Bizottság célját széles körben megismertessük a magyar vállalkozói réteg körében, mindenki számára lehetőséget biztosítsunk az IT vonatkozásában megjelenő naprakész információk és a rendelkezésre álló tudásbázis hozzáférhetőségéhez, amelynek segítségével vállalkozását hatékony működési- és dinamikus fejlődési pályára állíthatja.

A Bizottság tevékenysége

Magyarországon a mikro, kis- és közepes vállalkozások elenyésző százaléka használ vállalati működéséhez valamilyen IT támogatást, holott a jövő alapjai az IT-ban vannak kódolva. Ahhoz hogy fel tudjunk zárkózni a világ gyorsan fejlődő vállalkozásaihoz szükségünk van az IT használatára. Az IT Bizottság segít abban, hogy megismerd lehetőségeidet, megoszd tapasztalataidat és feltedd kérdéseidet olyan szakértőknek, akiknek nem csak elméleti, de tapasztalati tudása is segítségedre lehet. Ha pedig az IT szakmában dolgozol, vállalkozol olyan társakra találsz itt, akikkel hasonló cipőben járva megoszthatjátok tapasztalataitokat, segíthetitek egymást tanácsokkal, szakmai tudásotokkal.

A Bizottság vezetése  

Az IT Bizottság elnöke Süveges Mária az Innosmart Informatikai Szolgáltató Kft. tulajdonosa, akinek célja, hogy minden vállalkozás számára elérhetővé tegye az IT világát. Ha további információkra vagy kíváncsi keresd fel a http://www.teddzsebre.hu/portal/hu/shop oldalt!         

Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05