Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Év Fiatal Vállalkozója

Év Fiatal Vállalkozója

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjjal a FIVOSZ azokat a mindennapi hősöket tudja vállalkozó nagykövetté nyilvánítani és a többiek számára megmutatni, akik fiatal koruk ellenére komoly értéket teremtenek mind pénzügyileg, mind társadalmilag. Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat 2016-ban Oltványi Zsolt, a Mentes Cukrászüzem tulajdonosa kapta.


Zsolt vállalkozása, a Mentes olyan egészséges és finom desszerteket készít, amelyek lelkiismeret furdalás nélkül fogyaszthatóak. A cukrászüzem innovatív süteményei országszerte megtalálhatóak, s hálózatuk egyre csak növekszik. A termékeik természetes alapanyagokból, egy táplálkozás-szakértő vigyázói szemei előtt, a cukrászok határtalan fantáziájának eredményeképpen készülnek. A klasszikus répacukor helyett eritritet, nyírfa- és kókuszcukrot használnak, több sütiből pedig egyszerűen kivették a laktózt és a tojást.

Idén a 2016-os Jövő Reménysége Díj elnyeréséért is pályázhattak a "Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása"  projektek keretében létrejött vállalkozások tulajdonosai. Az elismerést az a fiatal vállalkozó kapta meg, aki a megalapítás óta a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta, fiatal kora ellenére is sikeres a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhat társai számára. 

A 2016-os Jövő Reménysége Díj nyertese a gyöngyösi Learn Virtual Europe Kft.  tulajdonosa, Tóth Viktória. Viktória vállalkozása oktató szimulátorok fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik hazai illetve külföldi piacokon.

Ezek az eszközök alkalmasak arra, hogy az ipari szakmák oktatását támogassák, ezzel a képzést költséghatékonyabbá, modernebbé, érdekesebbé, pontosabbá teszik a XXI. század technológiájával. Segítségükkel újra értéket nyerhet a fiatalok szemében az ipari szakmák elsajátítása, mert eszközeikkel lehetőségük adódik precízebben megtanulni az adott szakma rejtelmeit. Ezáltal magasabb színvonalú munkaerőt képviselhetnek a munkaerőpiacon, jobb kereseti kilátásokkal. 

Szeretnél 2017-ben a legsikeresebb fiatal vállalkozókkal együtt fejlődni, velük kapcsolatot építeni?

Csatlakozz a FIVOSZ tagságába, ahol egy közösségben üzletelhetsz, fejlődhetsz és barátokra tehetsz szert!

 

Az elmúlt évek díjazottjai

2015:

Keszthelyi Erik

Keszthelyi Holding Zrt. tulajdonosa

Jövő reménysége:

Békési Brigitta

Beautyrobic alapítója

2014:

Kenéz-Hanyecz Kinga

Creabird Zrt. vezérigazgatója

Jövő reménysége:

Oszlánczi Réka

Creppy Palacsintaház alapítója

2013:

Szórádi Bence

LEDNAGYKER, LEDLEET tulajdonosa

2012:

Rajnai Richárd

Kötéltechnika Kft. tulajdonosa

2011:

Varga Zoltán

Szállás.hu társalapítója

2010:

Klementz Anna és Klementz Kata testvérpár

LOFFICE tulajdonosai

2009:

Bessenyey Zoltán

Garázs c. tévéműsor producere

Vissza a tetejére
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05