Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Egészen a Dunakanyarig szökkent a Tikkadt Szöcske

Egészen a Dunakanyarig szökkent a Tikkadt Szöcske

Egy nagyszerű példa arra, miként hozza össze a feleket a FIVOSZ, akár egy nemes cél érdekében is. Szeretnél bekerülni a médiába? Segítünk – hirdette egyik márciusi rendezvényét a FIVOSZ. A Média Konferencia nagyszerű előadásai szünetében a paleo sütemények mellett az érdeklődők megtudhatták azt is, miként nevezzük magyarul a kólát, sőt bele is kortyolhattak a Tikkadt Szöcskébe. 

A cég ügyvezetője, Neumann-Bódi Edit nemcsak a hagyományos és cukormentes üdítőt segített összehasonlítani, de nagyon nyitott és segítőkész volt egy helyben született ötletet is felkarolni. 

A Dunakanyarban, Kismaroson április 11-én egyszerre emlékeztek a Költészet napjára és Arany János születésének 200. évfordulójára. A diákok egy flashmob keretében kedvenc versüket szavalták az Arany János utcában, és stílszerűen már Tikkadt Szöcskét ittak közben. Mint egy modern bordal, a kóladióból készült szénsavas ital is az irodalom középpontjába került pillanatok alatt. 

Az ötlet a település polgármesterének fejéből pattant ki, aki a Média Konferencia egyik vendége volt. Neubauer Rudolf utólag elmondta: a rendezvényen találkozott először a Tikkadt Szöcskével, azonnal megtetszett neki, hisz egyszerre innovatív és magyar, és nagyszerűen beleillik az újdonságokra mindig nyitott Kismaros profiljába.A cég és az önkormányzat közti együttműködés a jövőben is folytatódik majd.

Vissza a tetejére
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05