Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Tanácsadói est a Mandala Csoport szervezésében

Vállalkozásból sikeres vállalat címmel rendez tanácsadói estet a Mandala Csoport június 13-án, Budapesten, a Magyar Iparszövetség Székházában (1146, Budapest, Thököly út 58-60. Baross terem). A programon neves és tapasztalt tanácsadóktól, a szokásos óradíjak töredékéért kaphat személyes tanácsot. A rendezvényen való részvétel a FIVOSZ tagjainak díjtalan.

Bővebben...

VI. Kelet-Közép-Európai KKV csúcs Budapesten

A VI. Kelet-Közép-Európai KKV csúcsnak az EDUTUS Főiskola konferencia központja ad helyet május 22-én Budapesten. A KKV szektor határainkon is átívelő problémaköréről tanácskoznak a szektor vállalatai és Kormányzati illetve érdekvédelmi szervezetei. A rendezvény résztvevői az egyes kereskedelemi képviseletek a térség országaiból, illetve képviseleti szervezetek, az export-importban résztvevő vállalatok, a gazdaság civil szervezetek, és oktatási intézmények. Az esemény díszvendége a
magyar KKV követ: Dr Lenner Áron Márk.

Bővebben...

Üzleti Klub a ChinaCham Hungary szervezésében

Ebben a hónapban ismét várja vendégeit a ChinaCham Hungary Üzleti Klub. Május 30-án két témát járnák körül a ChinaCham Hungary meghívott előadói. Dr. Magyar Csaba, a Crystal Worldwide Ltd. vezető tanácsadója, a hongkongi cégalapításról fog beszélni. Sembrey Tamás, a Huawei Technologies Hungary ügyvezető igazgató-helyettese pedig a kínai nagyvállalatok magyarországi helyzetéről, tevékenységéről tart előadást.

Bővebben...
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05