Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

FIVOSZ tagok mondják

"Fiatal vállalkozóként fontos számomra az új üzleti kapcsolatok kiépítése, a folytonos tanulás, önképzés, az inspiráló környezet. Úgy gondolom, hogy a FIVOSZ egy nagyon jó táptalaj ennek, szóval ha te is hasonlóan gondolkodsz, akkor nem kérdés, hogy itt a helyed"

Noll-Batek Frigyes - ügyvezető, iSzervizPont


 


  "Világ életemben törekedtem a win-win szituációkra. Ez az elv vezetett akkor is, amikor csatlakoztam a FIVOSZ-hoz. Olyan helyet kerestem, ahol én is képes vagyok a fejlődésre, és ahol a közösség is fejlődni képes általam. A FIVOSZ ilyen. Azt szeretem a tagokban, hogy értik, amit csinálunk."

Guóth Patrik - partner, ügyvezető igazgató Unitas Tender Kft - BCE Kisvállalkozás-fejlesztési Központ PhD hallgató


 

,,A FIVOSZ a legjobban szervezett közösség, amellyel Magyarországon találkoztunk. Baráti körben oszthatjuk meg tapasztalataikat és segíthetjük  egymást  az üzleti élet minden területén.  Az ilyen társaságok viszik előre a világot és örülünk, hogy a BankRáció.hu is a szövetség tagja lehet.”

Gergely Péter - manager, BankRáció.hu

 


 

  „A FIVOSZ-ban egy olyan formálódó közösség képét látom ahol hasonló célokkal és hasonló gondolkodásmóddal rendelkező fiatal vállalkozók könnyedén tudnak kapcsolatot teremteni egymással. A közösség ereje és egymás kölcsönös segítése számos lehetőséget rejt magában, akár azonnali kapcsolati tőke felhasználásával, akár hosszútávon gondolkodva. Hisz a mostani fiatalokból lesznek a jövő nagy vállalkozói.”

Szórádi Bence – ügyvezető, LED NAGYKER (JCQ Hungary Kft.)


 

"Örömmel tölt el, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, ahol hasonló gondolkodású, beállítottságú fiatalok vesznek körül, akikkel nemcsak hogy tapasztalatot cserélünk, de önzetlenül segítünk is a másiknak. Úgy gondolom, ez egy rendkívüli erény manapság."

Recski Mónika - kommunikációs vezető, AtTaJo.hu

 


 

     "Vállalkozóként csakis mi magunk vagyunk felelősek vállalkozásunk eredményéért, ezért üzleti döntéseink, sikereink és nehézségeink nagyobb súlyt kapnak. A FIVOSZ tagsággal támogató közegre lelhetsz, ahova gyakran érdemes visszatérni, hogy újult erővel és lendülettel vághass bele a holnapba. Egy-egy találkozás alkalmával mindig rájössz, hogy nem vagy egyedül kérdéseddel, tapasztalatoddal vagy éppen kihívásoddal. Szimpatikus emberek, inspiráló légkör - számunkra ezt jelenti a FIVOSZ."

 

Surányi Edina - rendezvény menedzser, La Vida Rendezvényház (1063 Budapest, Szív u. 7.)


 

 A FIVOSZ-ban látjuk annak lehetőségét, hogy a hozzánk hasonló kisebb vállalkozások ki tudjanak lépni a multik árnyékából. A közösség hozzásegít minket a jobb feltételekhez, és egy egyre szélesedő belső piachoz. Fórumként működik, ahol együttműködés alakulhat ki a különböző profilú cégek között, hogy közösen egy magasabb színvonalú szolgáltatást kínálhassunk.

Kazai Péter, CORE SYSTEMS KFT., tulajdonos
www.coresystems.hu


Ők mind FIVOSZ tagok, folyamatosan élvezik a tagság adta előnyöket! Te se maradj ki a FIVOSZ tagság lehetőségeiből!

Csatlakozz!

 

Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05